HBK Gladiators vs. Team Coyotes

19.10.2013 14:38

Kvôli pracovným povinnostiam prinášame report zo zápasu proti Coyotom oneskorene ale predsa :)

 

Cojoti prišli na zápas v oslabenej zostave 4+1 čo určite ovplivnilo priebeh zápasu no tento tím je schopný poraziť Demons v zostave 3+1 takže sme nemohli počitať s tým že zápas je pre nás vyhraný už pred úvodným buli.

Prvá tretina priniesla niekoľko dobrých možností na oboch stranách no o niečo viac ich malo naše mužstvo a jedna z nich skončila gólom keď trafil do čierneho "C" Gladiátorov Halmo 1:0. Veľká škoda ze sa nám nepodarilo premeniť daľšie šance ktoré sme si po tomto góle vypracovali lebo hneď v úvode druhej časti Bajtala vyrovnal keď vyhral úvodné buli druhej tretiny sám pre seba a po zlom rozostavení našich hráčov dokázal trafiť presne pod brvno Rybánskeho brány 1:1.toto bol však posledný gólový zápis nášh súpera a odteraz už padali góly len do jednej brány.Postupne sa nám podarilo "zničiť" Coyotes ďaľšími 4 gólmy a vyhrať presvedčivo 5:1.

Zápas by to bol určite ťažší keby prišiel náš súper na zápas v silnejšej zostave no treba vyzdvihnúť našu defenzívu ktorá dokázala vypnúť také esá ako Bajtala či Molnár ktor´í su zvyknutý dávať v jednom zápas viac ako jeden gól.