report Hbk Gladiators vs. Flyers 3:9 (1:1,0:1,2:7)

29.02.2012 20:48

v stredu 29.2.2012 sme odohrali dalsi a zaroven aj posledny pripravny zapas tento krato proti velmi silnemu superovi Flyers.

od uvodu zapasu bolo jasne kto ma navrh no golovo sa paradoxne podarilo presadit gladiatorom peknou strelou Pata Guba .

Odpoved Flyers prisla kurioznym sposobom ked si gladiatori dopravili lopticku nestastnym odrazom do siete bez cudzieho privinenia a Rybansky uz nestihol tuto situaciu vyriesit 1:1. tymto stavom sa aj napriek niekolkym prilezitostiam na oboch stranach prva tretina aj skoncila. v druhej tretine sa hra nijak nezmenila a Flyers mali miernu prevahu no gol nedokazali aj nadalej vstrelit. Hbk hrozili z kontier no podobne neuspesne. v polovici druhej tretiny prislo narad naplanovane striedanie brankarov Gladiators a do branky nastupil namiesto Rybanskeho Jano Šály. ten sa na uvod prezentoval niekolkymi zakromi ale napokon aj napriek nim inkasoval a tak druha tretina skoncila 2:1 pre flyers.do tretej tretiny tak hbk nastupovali s miernym mankom no nic nebolo stratene no bohuzial flyers zacali vychadzat ich utocne akcie a postupne zvysovali skore az sa napokon zastavilo na 9tke. gladiatorom sa podarilo odpovedat len 2 krat a tak konecny vysledok 9:3 mrzi hlavne kvoli nadejnemu stavu pocas prvych dvoch tretin.

 

dnes zaujal vynikajuci vykon Patrika Guba ktory sa ukazal hned niekolko krat prepracovanou technikou a taktiez streleckou muskou kedze skoroval dva krat.

 

hlavny minus dnesneho zapasu bola nezvladnuta tretia tretina v ktorej sme inkasovali az 7 golov co je prlisi vela aj s takym tazkym superom.