Report: HBK Gladiators vs. Granátovci 11:2 (3:0,6:1,2:1)

17.03.2013 18:20

Zápas 14. kola 2.FHBL mal jasného favorita v podobe nášho mužstva a od začiatku stretnutia to tak na ihrisku aj vyzeralo.

V úvodnej časti hry Granátovci sotva vystrelili na bránku a keď už nejaka strela prešla nemala potrebnu razanciu ani presnosť aby mohlo skončiť v bráne domácich..Náš tím svojho súpera predčil vo všetkych herných činnostiach čoho výsledkom bolo skóre 3:0 po úvodnej časti hry kde zaujal hlavne gól ľuba Rybánskeho po krásnej individuálnej akcii zakončenej presnou strelou na ktorú brankár Granátovcov nemal šancu zareagovať.

V druhej tretine udrel na polovici Granátovcov uragán a brankár hostí nestíhal vyťahovať loptičku zo svojej siete keď inkasoval dovedna až 6 krát.Granátovci v tejto časti hrali presilovú hru ktorú zahrali výborne no nedokázali prekonať Rybánskeho v bráne ani z vyložených situácii a tak im ku streleniu gólu musel pomôcť.Po strele z polovice ihriska mu lopťička nešťastne prepadla medzi loapačkou a betónom :D:D a pomaly sa dokotúľala do brány.

V tretej tretine granátovci dokázali znížiť po druhý krát tento krát sa chyby dopustili striedajúci hráči Gladiators ktorí sa nevybrali najšťastnejší okamih na prestriedanie a dopriali hráčovi súpera dostatočný čas na vsietenie gólu.Na tento gól sme dokázali odpovedať dvoma presnými zásahmi a tak sme zápas vyhrali vysoko 11:2.

V zápase zaujal gól Ľuba Rybánskeho ktorý dokázal vyškoliť celú obranu Granátovcov aj s brankárom a celkovo výborný výkon celého mužstva