report: Hbk Gladiators vs. Hbc fany sport Zobor 7:1 (2:1,3:0,2:0)

04.03.2012 21:18

V otváracom dueli jarnej časti sa stretlo nase muzstvo ktore bolo pred tymto zapasom na 5 mieste s nepríjemným súperom fany sport zobor ktorý bol aktuálne na 10tej priečke v tabulke 2 FHBL. 

Zápas sa začal vo vysokom tempe a rozdiel v tabulke na hre oboch mužstiev nebol vôbec vidieť.V bráne domácich sa po prvý krat objavil Rybánsky ktorý prišiel do mužstva po dvojročnej pauze cez prestupové obdodbie.v prvej tretine sa do seba obe mužstva zahryzli a nepustili súperovi ani centimeter ihriska zadarmo. Prvý gól vsietili favorizovaný Gladiátori po peknej kombinácii na ktorú súper nestihol včas zareagovať a bolo 1:0. po pár minutách však prišla skrumáž pred bránou domácich a po šťastnom odraze sa ku koncovke dostal súper ktorý už odkrytú bránu musel trafiť. 1:1. Do konca prvej tretiny sa však domáci presadili ešte jeden krát a tak sa prvá tretina skončila 2:1.V úvode druhej tretiny sa expresnou strelou prezentoval Valkovič a zvýšil nekompromisne na 3:1.súper sa snažil dotiahnuť na rozdiel jediného gólu zvýšenou aktivitou no obranu Gladiatorov nie a nie prekonať a tak platilo nedáš dostaneš a to do konca tretiny hneď dva krát a tak druhá tretina skončila 5:1 pre Gladiators a zdalo sa že v zápase sa už asi žiadny zvrat konať nebude. Toto zdanie bolo pravdivé keďže do konca zápasu sa domáci presadili ešte dva krát a trápiaci sa zobor nedokázal nájsť recept na vsietenie gólu ani z vyložených šancí. 

Skóre zápasu 7:1 je pre súpera asi krutý výsledok no s jedným gólom sa dajú zápasy len ťažko vyhrávať a tak víťazstvo patrí zaslúžene Gladiatorom.

 

Zaujali: za zmienku stoja 4 góly Patrika Guba veľmi podarená gólová strela Valkoviča a takmer bezchybná hra obrany ktorá pustila do brány len jedinú strelu.

 

VIDEO ZO ZAPASU NAJDETE VO VIDEOGALERII

 

štatistiky hráčov :

góly : Gubo - 4            

          Siráň - 1

    Valkovič - 1

        O.Šály - 1

 

asistencie : Halmo - 2

                 Mocker  - 1